петак, 21. децембар 2012.

Hedera vita proizvodi


Anticelulit sapun sa kozjim mlekom

Kozje mleko sadrži vitamine A, B, B12, D, E i K, minerale Ca, P, Fe kao i omega 3 i omega 6 masne kiseline zahvaljujući kojima hrani kožu, usporava njeno starenje, ubrzava regenaraciju i čini kožu vitalnom i elastičnom. Pored kozjeg mleka naš sapun sadrži, ulje cimeta koje poboljšava cirkulaciju, pa je odličan saveznik u borbi protiv celulita,  i ima jako antimikrobno dejstvo na bakterije i gljivice. Aromatčna ulja ruzmarina, čempresa i kima poboljšavaju pokrivljenost kože i vraćaju joj tonus. Ovom sapunu dodato je i susamovo ulje kao nesaponifikovano ulje omekšivač, koje deluje dubinski, zagrevajući i tako snažno deluje na razgradnju masnih naslaga i celulita.


Sapun sa kamilicom i kozjim mlekom – za osetljivu kožu

Aromatično ulje kamilice ima antiseptičko, baktericidno i jako protivupalno delovanje. Kamilica  je jedno od najboljih sredstava za lečenje zapaljenja kože. Kao antiflogistik odlična je za lečenje opekotina, čireva, ojeda, negu intimnih delova tela. Ovom sapunu dodato je i bademovo ulje kao  nesaponifikovano ulje (omeksivač). Sadrži minerale i esencijalne masne kiseline, a bogato je i vitaminima A, B, D, E. Veoma je hranljivo, nije masno i lako se upija. Pranje kose sa ovim sapunom pomaže obolelom korenu kose, jača vlas, vraća joj elastičnost, sjaj i mekoću. Preporučuje se za svakodnevnu negu celog tela, čime se održava prirodna vlažnost i elastičnost kože.


Sapun sa medom i kozjim mlekom – za sve tipove kože

Med i mleko su savršeni sastojci u nezi vašeg tela. Možete ih koristiti za sve tipove kože  jer vraćaju vlažnost i elastičnost. Med sadrži supstance koje deluju kao lekovita hrana za kožu.Vitamini, enzimi i aminokiseline u njegovom sastavu, ublažavaju upale i čiste kožu. Ulje nevena koje ulazi u sastav ovog sapuna je nerafinisano, hladno ceđeno, tako da su mu sačuvana blagotvorna svojstva. Ova biljka pospešuje cirkulaciju, daje pozitivne rezultate u suzbijanju staračkih pega na koži i bora . Kakao buter dodat je sapunu kao nesaponifikovano ulje (omekšivač), i obiluje vitaminom E, poznat je i kao efikasan hidrant kože. Deluje podmlađujuće , izglađuje bore, vraća sjaj i elastičnost koži. Stvara tanak zaštitni film koji štiti kožu od UVA I UVB štetnih zraka, kao i drugih štetnih uticaja. Pravilnom negom kože, možete usporiti prirodan proces starenja.


Sapun sa žalfijom i kozjim mlekom – za problematičnu i masnu kožu sklonu aknama
    
Aromatično ulje žalfije ima antiseptička svojstva a naročito je efikasno u borbi protiv bakterija, kod kožnih problema poput preteranog znojenja, kožnih infekcija, ublažavanja ožiljaka, opekotina. Deluje antibaketijski i protivupalno na kožu sklonu iritacijama upalama i alergijama. Sapun je  obogaćen  i aromatičnim uljem lavande koje podstiče regeneraciju tkiva.
Suncokretovo ulje i ulje jojobe dodata su mu  kao nesaponifikovana  ulja (omeksivač).  Ulje jojobe prava je terapija za kožu jer sadrži proteine, minerale, biljni vosak  i mirističnu kiselinu, korisnu protiv upala. Omekšava kožu i smanjuje linije bora. Cvet nevena koji se nalazi u sastavu ovog sapuna deluje antiinflamatorno i kao blagi anti-septik  vrši epitelizaciju i regeneraciju kože.


Sapun do 30% kozjeg mleka
Kozje mleko sadrži vitamine A, B, B12, D, E i K, minerale Ca, P, Fe kao i omega 3 i omega 6 masne kiseline zahvaljujući kojima hrani kožu, usporava njeno starenje, ubrzava regenaraciju i čini kožu vitalnom i elastičnom.
  





Glicerinski sapun masažer – lubenica

Stimuliše mikrocirkulaciju, pomaže odstranjivanju toksina iz tela i usporava starenje kože. Pored toga glicerinski masažer ubrzava sagorevanje sala čime utiče na oblikovanje tela i dodatno omekšava kožu.

Glicerinski sapun masažer – višnja i vanila

Lagana i mirisna nota višnje i vanile, popraviće Vam raspoloženje i ulepšati dan, a takođe osvežiti i očistiti Vašu kožu vršeći blagi piling.

Sapun masažer – kozje mleko i lavanda

Koristi se za negu svih tipova kože, pospešuje njenu regeneraciju, opušta i smiruje. Sapunu su dodati fino seckani pupoljci lavande koji pružaju blagi piling efekat.

Sapun masažer – kozje mleko, pomorandža i cimet

Susamovo ulje i etarsko ulje cimeta i pomorandže poboljšavaju cirkulaciju, pa su odlični u borbi protiv celulita, a takođe pomažu eliminaciju razgrađenih produkata i razmenu materija pod kožom.

Sapun masažer – kozje mleko i pomorandža

Deluje umirujuće i relaksirajuće, pružajući koži izuzetnu negu. Pospešuje obnavljanje ćelija, usporava starenje i temeljno osvežava i čisti kožu.





Glicerinski sapun

Glicerinski sapuni koje vam nudi Hedera vita imaju pH vrednost 7, pa su zbog svoje blage prirode podjednako dobri za negu lica i tela, ne sadrže alkohol i potpuno su prirodni. Dok kupke i industrijiski sapuni mogu izazvati alergijske reakcije na koži, naši sapuni sa aloa verom, dodatkom kokosovog i ricinusovog ulja neguju vašu kožu bez isušivanja.









Balsami za usne – jagoda, višnja, jabuka, kakao i buter, lubenica, pomorandža
 Balsami za usne konzervirani su uljem iz semenki grožđa i ne sadrže veštačke konzervanse. 




Šumeća kugla za kupanje
Šumeće kugle pružaju vam osećaj potpunog zadovoljstva i kompletnu negu celog tela.




















Нема коментара:

Постави коментар